(video) Un șofer a virat intenționat în fața altuia? Momentul unui accident bizar chiar în PMAN

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident pe cât de bizar, pe atât de viral, chiar în centrul orașului Chișinău. Din motive ciudate și necunoscute un șofer a virat în fața altuia, deși trebuia să-i cedeze trecerea și a văzut clar că acesta se apropie. A rezultat într-un contact ce nu trebuia să se întâmple în mod normal!

VIDEO: t.me/automobil_md

Un echipaj de poliție a fost solicitat pentru documentare, căci nu a putut fi vorba despre vreo constatare amiabilă a accidentului. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că situația a fost înregistrată prin apel 112 la ora 22:12.

Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului s-a stabilit că la volanul Ford-ului se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta nu a cedat trecerea, intenționând să vireze la stânga. În Renault se afla un șofer de 20 de ani. În rezultatul impactului autovehiculele au fost deteriorate tehnic considerabil, însă persoane rănite nu sunt.

Alte circumstanțe se stabilesc. Despre vreo stare de ebrietate a tipului din Ford nu se anunță. Vinovatul riscă tradiționala amendă de 1500 lei și șase puncte de penalizare, pe lângă probabil alte probleme pe cap.

Vezi și: (video) Accident bizar în Chișinău. Vezi cum s-a răsturnat un Logan pe strada Miorița

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise