(video) Întreceri nocturne prin Chișinău. Unui șofer i-a fost spulberată oglinda lângă Circ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Camera de bord a unui șofer din capitală a surprins ceea ce ar fi cu o mare doză de probabilitate niște întreceri. Imagini au fost filmate pe străzile Albișoara și bulevardul Renașterii Naționale, însă nu se știe de unde, de fapt, a început această goană. Materialele au fost făcute publice în speranța că poliția își va face treaba.

De asemenea, este menționată și generarea unei pagube. „La orele 00:24, unul din acești doi indivizi (#TFF 408), a ieșit pe contrasens lângă Circ, i-a smuls oglinda din mers unui taxi și desigur a plecat de la locul faptei. Sper că șoferul taxiului e în grup și i-a prinde bine acest video. P.S. Un mare respect poliției noastre care slujește poporului și patriei în liniște, acasă în pat.”

INSP s-a autosesizat. Materialele au fost expediate spre înregistrare.

VIDEO: facebook.com/AlexandrGlenn

Precum derapajele, un asemenea condus cu asemenea manevre caracteristice unor întreceri, curse, caracterizează un comportament agresiv care se pedepsește.

Sancțiunea maximă pentru un grup de persoane prevede amendă (2000-3000 de lei și 6 p.p), ori muncă neremunerată (40-60 de ore), ori chiar arest contravenţional (15-30 de zile). Apropo, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce pe un termen de 1-2 ani.

Vezi și: (video) Rezultatul autosesizării Poliției la imaginile cu două Mercedes-uri care gonesc pe bd. Dacia

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise