(video) Auto Shanghai 2021: Premieră – Noul Ford Evos ar putea înlocui modelul Mondeo

Să ţineţi minte acest model pentru că ar putea fi înlocuitorul lui Mondeo, conform surselor care circulă în spaţiul online, deşi Ford nu a confirmat deocamdată asta în vreun anume mod. Noul model Evos a fost arătat în cadrul Salonul Auto Internaţional de la Shanghai în calitate de prototip pre-serie.

Evos, dar într-o specificaţie europeană, ar putea fi unul din cele două electromobile programate pentru asamblare la fabrica din Koln.

Caracteristici cheie disponibile pentru moment:

  • Este un cross liftback, însă nu este un electromobil conform tendinţelor de ultimă oră (cel puţin acest prototip pre-serie).
  • Ar putea ascunde sub capotă o motorizare hibridă, ceea ce înseamnă că platforma-i suportă agregate electrice. De facto a luat-o pe aceasta din urmă de la Focus, dar sub formă modificată şi extinsă, cu tracţiune faţă şi o suspensie spate multi-link.
  • Are nişte roţi cu jante de 20 de inci şi o gardă la sol generoasă. Mânerele uşilor sunt retractabile electric.
  • A fost arătat şi designul interior, acolo unde există un cockpit digital. Planşa de bord conţine un panou de bord de 12.3 inci şi un ecran tactil imens de 27 de inci şi 1.1 metri lăţime, cu rezoluţie 4K, care rulează sistemul multimedia Sync+ 2.0. Acesta din urmă oferă servicii online şi acceptă actualizări OTA.
  • Se mai anunţă că Evos are sistemul BlueCruise, unul marca Ford de pilotare semi automatizată pe autostrăzi şi în unele condiţii, care corespunde nivelului 2 de autonomie. Un protocol V2X răspunde de partajarea informațiilor cu alte mașini și infrastructură rutieră.

Modelul Ford Evos pentru China va fi produs de întreprinderea mixtă Changan Ford, vânzările urmând să înceapă până la sfârșitul anului.

Amintim că denumirea Evos a fost folosită pentru prima dată în urmă cu zece ani pentru o mașină conceptuală spectaculoasă care a inspirat designul exterior pentru actualul Mondeo. Iar în vara anului 2019, Ford a înregistrat marca Mondeo Evos în Anglia, Australia și New York!

https://youtu.be/FgLB-swXSHo

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/