(video) Propriul instructaj e mai bun? O șoferiță şi-a luat copilul la volan şi s-a deplasat nestingherit prin Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Chişinău s-a deschis vreo şcoală auto pentru minori şi noi nu ştim? Pe o stradă din capitală a fost surprinsă o astfel de priveliște. „O pregătesc de mică pentru susținerea examenului la ASP”, este cel mai apreciat comentariu al postării.

De cealaltă parte, unii internauți s-au arătat revoltaţi de ceea ce se întâmplă ziua-n amiaza mare în oraş. „Și eu îmi sparg capul când trebuie să cumpăr scaune auto. Data viitoare așa îi duc la școală”, a scris în glumă o persoană. Iar alta a afirmat că a fost prinsă de poliție pe un deal pustiu cum își învăța băiatul să conducă, dar aici în oraș se poate merge așa fără probleme.

Ofițerul de presă al INSP, Natalia Golovco, a declarat că șoferiţa riscă să fie sancționată în baza art. 235/1 din Codul Contravenţional (Transportarea unui minor în lipsa scăunelului auto) cu maximum 600 de lei şi 3 puncte de penalizare…

Încă o întrebare fără răspuns este pe unde a fost trasă centura de siguranţă şi cine o are cuplată din cele două?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/