Primul Bentley electric de serie va fi poate cel mai scump de pe piaţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bentley va scoate la teste prima sa maşină electrică de producţie deja la sfârșitul anului curent. Acest lucru a fost declarat pentru Autocar de către șeful companiei Adrian Hallmark.

În plus, el a menționat că noutatea va participa la o nouă categorie de preț pentru linia actuală a mărcii, comparând viitoarea mașină electrică cu sedanul Mulsanne. Respectiv, preț de start aproximativ al unui astfel de model va fi în jurul a 250.000 de lire sterline!

Potrivit lui Hallmark, soluțiile tehnologice pentru mașina electrică au fost deja aprobate de companie. Designul exterior, conform estimărilor sale, este gata în proporție de 80-85%, cel interior este finalizat într-o proporție de 95%. Rămâne să se pună la punct câteva detalii pentru a îmbunătăți soluțiile fundamentale deja implementate.

În același timp, Hallmark nu se așteaptă la schimbări radicale în designul exterior al noului model. Totuşi, va prezenta un design unic progresiv și o serie de elemente aerodinamice noi, deşi va păstra caracteristicile-semnătură ale mărcii. Va avea propriul aspect și ambalaj unic, mai degrabă decât să evolueze de la modelele actuale.

Compania va utiliza o abordare similară şi în formarea arhitecturii cabinei, care este de așteptat să stabilească noi standarde de lux pentru mașinile electrice. Dar ce formă a caroseriei va avea noul model deocamdată este un secret, deşi ar putea fi un crossover.

„Este un produs incremental, deci va exista alături de mașinile noastre actuale. Încercăm să modelăm un segment și un game-changer, nu doar o versiune electrică a ceea ce avem deja. Acesta va fi mai progresiv decât unele dintre proiectele noastre actuale. Nu radical, dar cu indicii care semnalează că intrăm într-o nouă eră cu acest vehicul.”

Mai este interesant de menţionat că mașina electrică Bentley ar putea fi lipsită de un port extern pentru încărcarea bateriilor. Compania intenționează să utilizeze cele mai noi soluții pentru alimentarea cu energie, unele care nu necesită conectarea manuală a cablurilor, wireless sau robotizate, deoarece dorește să-și salveze clienții de probleme inutile şi disconfort.

În ceea ce privește perspectivele electrice ale companiei s-a anunţat anterior că până în 2030 Bentley va aduce pe piață cinci noi modele cu baterii. Adrian Hallmark a declarat că proiectele preliminare ale tuturor vehiculelor electrice sunt deja gata. Nișele de piață pe care le pot ocupa vor fi diferite – atât deasupra, cât și sub linia actuală. Astfel, ne putem aștepta la apariția unui Bentley relativ accesibil fără motor cu ardere internă.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/