(foto) O pereche de Jeep-uri Wrangler, unul dintre care ar fi blindat, observate în centrul capitalei

0

(update) Am reuşit să aflăm că maşinile sunt unele care însoțesc transportul trezoreriei BNR (Banca Națională a României). Acestea au sosit la Chişinău împreună cu câteva camioane pentru a prelua şi transporta bancnote şi monede uzate de la BNM.


Două SUV-uri Jeep Wrangler Unlimited Rubicon de generaţie anterioară au fost surprinse în centrul Chişinăului lângă sediul BNM. Ambele maşini înmatriculate în capitala României sunt de culoare albă, au câte un girofar pe acoperiş, câteva antene, (în particular nişte LED-uri în grila radiatorului şi un troliu cu bullbar de la ARB), însă nici un însemn pe caroserie.

Ale cui să fie şi cu ce misiune au ajuns în ţara noastră?

După mai multe căutări efectuate în spaţiul online nu am putut identifica un răspuns clar. Nici reprezentanţa Jeep din România, de unde au fost cumpărate aceste automobile potrivit informaţiilor de pe suporturile pentru plăcuţe pe care le au, nu ne-a putut spune cine le este proprietarul.

Cert este că am reuşit să sesizăm un lucru care ar face o lumină asupra acestui mister. Deşi ambele cu geamuri laterale fumurii, SUV-urile se deosebesc prin parbrize. Cel din dreapta este unul standard din uzină pentru toate modelele Wrangler, însă cel din stânga este diferit, mai degrabă blindat (la fel poate fi comandat din uzină), marginea-i neagră groasă fiind specifică vehiculelor cu un nivel sporit de protecţie.

În acest caz putem presupune că exemplarele Jeep aparţin unei companii sau a unui serviciu de transport securizat al bunurilor, inclusiv acte sau bani.

Vezi şi: (foto) Premieră pe drumurile moldoveneşti – Mercedes-AMG GT R cu 585 CP

Vezi şi: (foto) O premieră pentru Moldova! Un Dartz Prombron White Horse a fost văzut în Chişinău

Vezi şi: (video) Carabinierii italieni au primit un lot de SUV-uri Jeep Grand Cherokee, toate blindate

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata