(foto) Design nou şi confort: Toyota începe vânzările noului RAV4 2022 în Moldova

Articol de: Toyota Moldova
(P) – articol publicitar

Toyota anunță startul vânzărilor modelului RAV4 2022 în Moldova. Crossoverul emblematic a fost actualizat cu un design expresiv și tehnologii eficiente, care transformă orice călătorie într-o aventură confortabilă.

Toyota RAV4 2022 este disponibil în șase niveluri de echipare – Adventure, Live, Active, Lounge, Style și Premium*. Toate echipările au primit o actualizare exterioară: optică față nouă, faruri de ceață LED; și interioară, în special, iluminare LED în cabină și prize USB (Type-C) 3A pentru încărcarea smartphone-urilor și a altor dispozitive (în loc de Type-A 2.1A).

RAV4 în noua echipare specială Adventure are mai multe actualizări. Principalele caracteristici ale mașinii sunt designul special al barei de protecție față și grila complet neagră, care îi conferă un aspect mai deosebit și mai expresiv. Alte deosebiri ale echipării includ jantele din aliaj de 19 inci cu finisaj gri mat și arcuri evidențiate ale roţilor, care fac ca RAV4 Adventure să iasă în evidență pe șosea. Interiorul lui RAV4 Adventure a fost renovat cu accente portocalii strălucitoare.

RAV4 Adventure este disponibil pe piața din Moldova cu un motor hibrid de 2.5 litri** și tracțiune integrală inteligentă, care asigură o manevrabilitate fiabilă cu un consum de combustibil de 5 l/100 km (urban). RAV4 Adventure este disponibil în patru culori exterioare, precum și una bi-ton – caroserie haki și acoperiș gri*.

De asemenea, toate echipările ale Toyota RAV4 2022 (cu excepția Live) au primit iluminarea butoanelor de control a geamurilor electrice. Echipările Active și Lounge au și senzori de parcare față. Modelul din echiparea Lounge a primit jante noi de 18 inci și un dispozitiv pentru încărcarea fără fir a smartphone-urilor.

În plus, Toyota RAV4 Lounge va fi disponibil și cu tracțiune față pentru motorul de 2.0 litri**. Echipările Style și Premium au primit un nou design de faruri și jante de 19 inci. Pentru pachetul Premium este disponibilă și reglarea electrică a scaunului pasagerului din față, inclusiv reglarea înălțimii.

Toate echipările Toyota RAV4 au fost modificate la exterior și oferă performanțe ridicate pentru deplasări confortabile în orașe și a descoperi noi drumuri în afara lor.

* Denumirile echipărilor și culorile exterioare/interioare prezentate sunt pur arbitrare, utilizate numai pentru comoditate în distribuirea seturilor de parametri ai vehiculului și pot diferi sau lipsi în alte documente sau materiale.
** Valoarea este indicată condiționat și poate diferi ușor de volumul motorului. Pentru mai multe informații, contactați dealerul autorizat Toyota în Moldova.

Toyota Centru Chișinău Continent
Str. Arborilor 17/1, or. Chișinău, Republica Moldova
Tel: +373 22 79 14 77

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/