(video) A început noul sezon de curse ilegale lângă Băcioi? Iată ce a filmat un martor

Pe reţelele de socializare au devenit intens vizualizate, dar şi comentate nişte imagini video care au fost înregistrate în acest weekend pe traseul care face legătura dintre Chişinău şi Băcioi. Un martor ocular din rândurile spectatorilor a filmat cum au loc întrecerile şi a făcut publică competiţia.

Conform informaţiilor, cursele ar avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică. Nu se ştie dacă cineva din organizatori are vreo autorizație oficială pentru a face asta pe un drum public naţional.

Apropo, aflaţi că în perioada 13-15 martie, în urma activităților de menținere a ordinii publice, de supraveghere și control a traficului rutier, desfășurate pe întreg teritoriul țării, de către polițiștii de patrulare au fost depistate peste 1.600 de încălcări ale regulilor de circulație rutieră:

  • 761 de șoferi au depășit limitele de viteză;
  • 151 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier;
  • 40 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii deoarece se aflau în stare de ebrietate;
  • 197 nu au respectat indicatoarele rutiere.

În perioada indicată, din cauza șoferilor imprudenți, pe teritoriul țării s-au produs şi 14 accidente rutiere, soldate cu 17 persoane traumatizate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/