Abonamentul Acceleration Increase deblochează puterea totală a noilor Mercedes-Benz EQE şi EQS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-Benz a anunțat Acceleration Increase, o funcţie disponibilă în bază de abonament, prin care automobilelor electrice li se deblochează toată puterea. De fapt, producătorul auto oferă să i se plătească suplimentar pentru ceea de ce mașina este deja capabilă, dar este limitat prin software!

Costul unui astfel de abonament este de 1.200 de dolari pe an şi asta fără taxe!

Pentru acești bani, abonații vor putea crește puterea sistemului de propulsie cu 20-24%, va fi mărit şi cuplul generat, iar drept rezultat electromobilele vor fi mai dinamice în sprintul cu pornire de pe loc. Reglarea curbei caracteristice a motorului, a cuplului și a puterii maxime va duce la o accelerație crescută indiferent de programul de conducere DYNAMIC SELECT.

Actualizarea puterii va fi oferită inițial în SUA pentru câteva versiuni EQE și EQS selectate – inclusiv variantele lor SUV. Pentru EQE 350 4MATIC, în format sedan și SUV, puterea poate creşte de la 292 la 354 CP, iar timpul necesar pentru 0-97 km/h scade de la circa 6.0 la 5.1 secunde (de la 6.2 la 5.2 pentru SUV).

Creșterea performanței este disponibilă și pentru EQS 450 4MATIC, ca model sedan și SUV: de la 360 la 449 CP şi de la 5.3 la 4.5 secunde respectiv (de la 5.8 la 4.9 pentru SUV).

Nu se ştie deocamdată dacă un astfel de abonament va exista în Europa. Opțiunea poate fi comandată ca serviciu Mercedes me connect direct din magazinul online. Astfel spus, abonamentul permite eliminarea restricțiilor software-ului şi acest lucru indică faptul că Mercedes a redus în mod intenţionat performanța unor mașini pentru a extrage, câștiga beneficii suplimentare.

Anunțul Mercedes-Benz vine la doar câteva luni după ce BMW a început să perceapă o taxă lunară pentru doritorii de a avea scaune încălzite și alte opțiuni în unele modele, stârnind proteste printre consumatori.

Vânzările globale de mașini noi au scăzut constant în ultimii ani, iar producătorii s-au văzut nevoiţi să ofere astfel de upgrade-uri de software și abonamente contra plată, care oferă acces la opțiuni care sunt deja în mașini din fabrică, dar sunt blocate, pentru a-şi mai recupera ceva din pierderi.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/