(video) Accident grav lângă Sipoteni. O femeie a fost lovită mortal când traversa drumul neregulamentar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Informația publicată mai devreme într-un grup de automobiliști s-a adeverit, fiind confirmată acum oficial. Polițiștii din Călărași au fost sesizați în această seară despre producerea unui accident grav pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropierea localității Sipoteni.

Preliminar s-a stabilit că din cauza condițiilor meteo, un Opel Corsa, condus de un bărbat de 63 de ani, a lovit o femeie care traversa partea carosabilă în afara trecerii de pietoni, în loc neiluminat. În consecință, victima de 81 de ani a decedat la fața locului.

Șoferul nu era în stare de ebrietate. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim repetat șoferilor și pietonilor despre vizibilitatea redusă în această perioadă! Reduceți viteza și asigurați-vă la traversarea străzii!

Între timp, prognoza meteo oficială spune că nici în ziua de mâine vremea nu se va deosebi de cea din ultimele zile. La fel, izolat, se prevăd precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Iar condițiile de ceață SE MENȚIN DIN NOU la noapte!

Iată în context un proaspăt exemplu a unor pietoni nevăzuți și pe stradă din Chișinău, iluminată cât de cât, trecând strada regulamentar:

Cmentariile sunt închise