(video/update) Accident grav pe strada Albişoara. Un şofer a ajuns la spital cu mai multe traumatisme

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Natalia Stati, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că bărbatul văzut culcat cu faţa în jos şi considerat de martori decedat, nu şi-a pierdut viaţa!

Accidentul însuşi a fost înregistrat la 112 la ora 14:37. S-a stabilit la faţa locului că asupra unui Renault condus de un bărbat de 35 de ani s-a pierdut controlul volanului. Maşina a ajuns în stâlp, ulterior a lovit şi o Skoda.

În urma impactului, de îngrijiri medicale a avut nevoie conducătorul autoturismului Renault, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Pe marginea celor întâmplate a fost pornită o anchetă.


(articol iniţial, informaţii preliminare) Accident grav pe strada Albişoara din Chişinău. Ar exista un deces. Totul s-a întâmplat de curând şi martorii oculari confirmă încetarea din viaţă a unui bărbat. Acesta ar fi fost scos dintr-un Opel Vectra care a intrat agresiv într-un pilon de la marginea carosabilului.

Articolul se actualizează!

ATENŢIE, limbajlicențios şi incult!

VIDEO: martor ocular // Lilian

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata