(foto) CX-50, tu eşti? Prototipul unui nou SUV Mazda a fost surprins la teste pe drumuri publice

Fast Lane Car publică fotografii ale unui prototip camuflat, al unei maşini noi marca Mazda, pe care un martor ocular l-a observat în Los Angeles lângă sediul local al mărcii.

Se afirmă că acesta este un exemplar de teste a noii generații CX-50, maşină care va avea o platformă cu tracţiune spate şi motoare cu şase cilindri.

Din cele ce putem observa, la prima vedere nu există modificări semnificative vizibile în designul SUV-ului, deşi nu se exclude că sunt utilizate şi elemente de pe modelul actual, în timp ce unele noi încă se pregătesc, ori pentru a induce în eroare intenţionat astfel de fotografi-spioni.

Oricum, dacă se vor păstra acestea, noul model va avea o grilă ceva mai îngustă pe înălţime, dar mai lată, noi bare de protecţie, capotă şi hayon, precum şi alte blocuri optice. În plus, prototipul arată ceva mai mare în dimensiunile generale decât modelul actual.

Reieşind din ultimul detaliu, este de presupus că noutatea stă pe baza unei platforme noi cunoscute sub denumirea de Large Architecture. Standard va pune la dispoziţie o tracţiune pe puntea din spate.

În plus, platforma implică utilizarea motoarelor cu șase cilindri, pe care Mazda le dezvoltă în ultimii ani. Cele mai accesibile versiuni ale sale ar putea păstra actualul benzinar cu patru cilindri şi volum de 2.5 litri.

Noua generație Mazda CX-5 este așteptată să debuteze în 2022. Conform zvonurilor, modelul îşi va schimba denumirea în CX-50, fie aceasta va fi utilizată pentru o variantă în caroserie coupe.

Vezi şi: Noua Mazda CX-50! Primele detalii neoficiale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/