Ai un Volvo XC90? Învaţă aici cum să îl faci mai ascultător de tine (video)

Compania Volvo şi Microsoft continuă să îşi extindă parteneriatul. Recent, la Expoziţia de consumabile CES 2016 a fost anunţat că automobilele concernului suedez vor primi un nou sistem de control vocal.

172179_Volvo_Microsoft_Band_2

Astfel, proprietarii vor putea da comenzi automobilului de la distanţă cu ajutorul gadgetului Microsoft Band 2, prezentat anul trecut în luna octombrie. Dispozitivul va funcţia concomitent cu aplicaţia mobilă Volvo on Call, care permite controlul tuturor sistemelor electronice de la bord şi colectează informaţii despre starea automobilului.

172178_Volvo_Microsoft_Band_2

În special, cu ajutorul brăţării electronice de la Microsoft, pot fi transmise noii coordonate care vor fi înregistrate în sistemul de navigare, se pot bloca uşile, se poate seta sistemul de climatizare, se poate claxona şi aprinde blocurile optice, dar şi a porni motorul. Noua funcţie va fi disponibilă printr-un update deja în această primăvară.

172177_Volvo_Microsoft_Band_2

Anterior, Volvo a povestit că are de gând să folosească ochelarii de realitate virtuală Microsoft HoloLens pentru a face mai interactivă prezentarea automobilelor potenţialilor clienţi. Mai mult, cu ajutorul acestui dispozitiv-minune, automobilul va putea fi configurat LIVE, iar rezultatele pot fi văzute îndată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/