Strategia sud-coreenilor de la Hyundai care urmează a fi aplicată pe piaţa europeană până în 2021

În cadrul prezentării noilor modele Hyundai i30 Fastback şi Hyundai i30 N, producătorul sud-coreean de automobile a ţinut să-şi prezinte şi strategia pe care o va aplica în viitorul apropiat pentru a cuceri piaţa europeană.

Planurile companiei sunt destul de ambiţioase şi concrete, iar cu capacitatea şi resursele pe care le are Hyundai de a lansa noi maşini, acestea se vor realiza fără niciun impediment.

Astfel, Hyundai Motor îşi doreşte ca până în 2021 să devină brandul asiatic numărul 1 de pe piaţa auto europeană, iar pentru acest lucru va lansa un număr de 30 de modele noi şi derivate din acestea în următorii cinci ani!

Familia de maşini “i” este foarte importantă pentru Hyundai în Europa, asta deoarece doar în 2016 modelele i10, i20, i30 şi i40 au constituit în total peste 55 la sută din vânzărilor locale. Datorită titlului de brand numărul 1 în termeni de satisfacţie a clienţilor şi service în Europa, aceste automobile urmează să-şi găsească noi şi tot mai mulţi clienţi.

De asemenea, Hyundai planifică să-şi extindă gama de maşini ecologice. Până în 2020 va lansa minim 14 automobile cu sisteme de propulsie netradiționale: cinci modele hibride, patru plug-in hybrid, patru electrice şi unul electric pe bază de celule de combustie (hidrogen?).

Până atunci compania îşi va dezvolta tehnologiile de condus autonom, îşi va extinde serviciile de car sharing şi va crea un sistem de conexiune între automobilele sale.

Din anul 2001 şi până în prezent, de când a fost lansat modelul Hyundai Santa Fe, compania se bucură de vânzări în creştere a maşinilor din segmentul SUV, de peste 1.4 milioane de maşini doar în Europa. Acelaşi Tucson care a fost introdus în 2015 şi-a găsit deja de atunci şi până la mijlocul acestui an peste 250.000 de proprietari.

Noul Hyundai Kona este un alt model pe care constructorul auto îşi pune mari speranţe, asta pentru că segmentul B din care face parte este în creştere continuă. Hyundai Kona va primi deja în 2018 o versiune complet electrică!

Vezi şi: (video) Detalii despre noul Hyundai KONA de la premiera sa europeană. Dotări şi caracteristici

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/