(foto) Un Lamborghini Urus stă din martie pe Copart, însă nu se doreşte a fi vândut pentru doar 850 de dolari

Când fusese nouă, această maşină era estimată la tocmai 251.590 de dolari SUA, însă în starea în care e acum se dă în schimbul celei mai bune oferte.

Pe Copart, portalul online de licitaţii prin care îţi poţi cumpăra maşini avariate pentru piese sau dacă doreşti să le restaurezi, a apărut un Lamborghini Urus distrus pentru care cineva este gata, la moment, să dea doar 850 de dolari!

Într-un final modelul va ajunge la cel mai mare ofertant, însă nu este indicat un termen al închiderii licitaţiei decât prin cuvântul “Future” (cândva în viitor).

Vânzătorii nu dezvăluie detaliile accidentului în care a fost implicat, însă se menţionează că acest Urus este complet deteriorat şi că a fost afectat chimic.

Judecând după fotografiile disponibile, SUV-ul a pierdut elementele din partea frontală a caroseriei și a barei de protecție din spate, din ambele părţi laterale există urme de lovituri, unele geamuri lipsesc, iar roţile au luat o poziție nefirească, ceea ce înseamnă că este posibil ca suspensia să fie grav afectată, cel puţin.

În plus, toate airbag-urile au fost declanșate, iar unele accesorii lipsesc din compartimentul motorului, despre care la fel nu se ştie dacă pornește măcar. Ce parcurs are la fel nu este clar.

Vezi şi:

(foto) Pe Copart se vinde un Porsche 911 GT2 RS, care nu va mai putea rula pe drumurile publice, însă cineva oricum îl vrea

(foto) Pe Copart a apărut primul Porsche Taycan. Se vinde mai scump decât unul nou în magazin

(foto) Primul Lamborghini Urus avariat care a fost scos la vânzare. Ţi-l poţi aduce “mai ieftin” din SUA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/