(video) No comment: Cum a ales un soldat din Ucraina să-şi ceară în căsătorie iubita

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ciuda războiului și a bombardamentelor constante, ucrainenii își fac timp să spună cuvinte de dragoste celor mai dragi oameni. Și destul de des se înregistrează astfel de cazuri, acum, pe timp de război, când bărbații mărturisesc femeilor lor iubite sau aranjează nunți chiar la punctele de control.

Ieri, 7 martie, un alt soldat a decis să-i ceară mâna iubitei și a făcut-o foarte neobișnuit. Bărbatul a pus în scenă un adevărat “spectacol”.

Automobilul prietenului său, în care se deplasa şi tânăra, a fost oprit la un punct de control pentru inspecție. Iar în timp ce tinerii erau “percheziționați”, soldatul s-a apropiat de iubita lui din spate, a îngenuncheat și i-a spus ce a avut să-i spună. Fata a fost surprinsă și a răspuns “da”.

Apropo, aflaţi că Guvernul de la Kiev a permis ca în această perioadă de timp, cât e activă legea marţială, căsătoriile cu personalul militar să poată fi înregistrate chiar şi fără prezența lor fizică!

Pentru ca oficiul de stat să înregistreze cuplul este nevoie de o declarație de consimțământ din partea celui care va lipsi de la ceremonie. Autenticitatea unui astfel de document va fi certificată de comandantul sau șeful unității în care militarul îşi duce slujba.

Conform ultimelor informații, de la începutul războiului din Ucraina s-au născut peste 4.300 de copiii și peste 4.000 de cupluri s-au căsătorit.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/