Accident nocturn cu un deces în raionul Ialoveni. Şoferul riscă până la opt ani de închisoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O persoană a decedat, iar alte trei au ajuns la spital în urma unui grav accident care s-a produs în jurul orei 2:30 în localitatea Gangura din raionul Ialoveni. În urma traumatismelor primite o femeie de 43 ani a decedat la fața locului, iar șoferul, cât și o altă pasageră de 41 ani, au fost transportați la spital!

Potrivit ofițerului de presă a IP Ialoveni, Mariana Didenco, un bărbat în vârstă de 39 ani, în timp ce conducea un Honda CR-V, din motive la moment necunoscute, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat pe partea laterală a carosabilului, fiind ulterior proiectat într-un lan agricol.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager unde s-a constatat o concentrație de 0.76 mg/l în aerul expirat! Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar şi un proces penal în baza art. 264 Cod Penal. Șoferul a fost reținut pentru 72 ore! Acesta riscă închisoare de 4 la 8 ani.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/