Accident tragic în raionul Făleşti. O tânără şoferiţă şi-a pierdut viaţa după ce a scăpat de sub control maşina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de ieri, polițiștii din raionul Fălești au intervenit la documentarea unui accident rutier produs pe drumul de acces spre satul Mărăndeni. Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că o tânără în vârstă de 19 ani, locuitoare a municipiului Bălți, conducea un Geely Atlas asupra căruia s-a pierdut controlul într-o curbă, din motive necunoscute deocamdată.

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, a declarat pentru AutoBlog.MD că în rezultat mașina a derapat de pe carosabil și s-a lovit într-un pilon electric amplasat în decor pe partea dreaptă a drumului. Despre vreo răsturnare nu se menționează.

În urma acestui accident rutier, șoferița a suferit răni grave și a decedat. Alți pasageri în cabină nu mai avea. Contactată de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, nu ne-a putut confirma o intervenție a salvatorilor pentru vreo procedură de descarcerare, astfel încât fotografiile realizate de martori prezintă doar urmele rezultate după accident.

Oamenii legii desfășoară acum cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. De asemenea, amintim tuturor participanților la trafic despre importanța respectării regulilor de circulație și a limitelor de viteză (mai ales în curbe) pentru a evita astfel de tragedii. Totodată este necesar de luat în calcul condițiile meteo și starea carosabilului.

Cmentariile sunt închise