Altă locaţie nu s-a găsit? Se suspendă traficul prin PMAN pentru a putea fi privită finala Eurovision

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează că de la ora 21:00 a zilei de vineri, 12 mai şi până luni dimineaţă la ora 8:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin.

Măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea unei întruniri social-culturale consacrate Zilei Europei și difuzarea transmisiunii Eurovision 2023, organizate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Deocamdată nu e clar cum va interfera întrunirea cu repetiția generală anunţată de poliţie în legătură cu summitul CPE, eveniment care vizează inclusiv centrul capitalei.

Astfel, în perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create, iar automobiliștii sunt îndemnați să ocolească zona PMAN în perioada menționată pentru a evita formarea ambuteiajelor.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/