(video) Reportaj special! Singurul Audi RS 6 Performance Sedan se prezintă exclusiv pe AutoBlog.MD

Aproximativ patru ani! Atât a durat execuţia impecabilă a acestui proiect omologat oficial de către producătorul de maşini din Ingolstadt! Acest unic Audi RS 6 Performance Sedan se află chiar peste Prut, fiind înmatriculat la Iaşi.

În cadrul reportajului special din acest articol, am avut un dialog cu proprietarul autoturismului, care ne-a povestit practic de la A la Z cum şi de ce l-a făcut, dar şi cum va mai evolua! Sub capotă ascunde un V8 pe benzină de 4.0 litri, care poate genera 605 CP şi 750 Nm de cuplu în stoc sau poate arăta pe standul dinamometric 665 de CP la roată şi cuplu limitat la 960 Nm!

Cutia de viteze a rămas cea Tiptronic cu opt rapoarte. Evident, este prezent şi sistemul de tracţiune integrală quattro. Timpul necesar de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h este de 3.4 secunde (sau chiar aproape de 3.0 secunde), iar de la 100 la 200 de km/h este nevoie de doar 6.5 secunde. Viteza maximă poate depăşi 325 de km/h!

NE CEREM SCUZE PENTRU SUNET ÎN PRIMELE 16 MINUTE! Am pierdut sunetul de pe o lavalieră și am decis să adăugăm subtitrări pentru a fi mai ușor să priviți acest interviu. Sperăm să vă placă!

GALERIE FOTO: (facebook.com/audiperfection)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/