(video) GAZOO Racing arată posibilitățile de tuning din fabrică a noului Toyota GR 86

Divizia GAZOO Racing a prezentat două versiuni a modelului Toyota GR 86 de nouă generaţie, menite să demonstreze capacitățile de tuning din fabrică cu ajutorul subdiviziunii TRD (Toyota Racing Development).

Acestea sunt considerate la moment concepte, pentru a prezenta posibilitățile de personalizare ale unei mașini sport, dar în viitor câteva articole ar trebui să se transforme în accesorii ce vor putea fi cumpărate şi instalate.

Din start trebuie de menţionat că modelul cu aripă posterioară arată din punct de vedere ideologic un pachet orientat spre a fi utilizat pe circuite.

Include un bodykit complet cu noi bare de protecţie, praguri laterale, splitter şi difuzor, prize de aer suplimentare pe lateral şi una de admisie deasupra grilei de radiator, dar şi extensii pe aripi care măresc lăţimea coupeului cu 43 mm. Unele elemente pot fi completate cu aplicaţii din fibră de carbon.

Mai pot fi observate jante din aluminiu forjat de 19 inci, acea aripă din fibră de carbon şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, dar şi unic conceput pentru a îmbunătăți eficiența.

Iar cealaltă maşină cu posterior în stil “ducktail” are un design puțin mai restrâns, dar care prezintă în continuare o serie de părţi noi precum bare de protecţie cu câteva inserţii speciale din cauciuc, praguri laterale personalizate și un sistem de evacuare GR Sport (deşi tobele de eşapament originale la fel pot fi combinate cu noul difuzor). 

Mașina are, de asemenea, prize de aer laterale pe bara frontală şi pe aripi (lângă portiere), nişte aripioare stabilizatoare aerodinamice deasupra geamurilor, un spoiler pronunţat pe capacul portbagajului şi jante din aluminiu forjat de 19 inci.

O aplicaţie unică din fibră de carbon autentică şi aluminiu a fost proiectată şi pentru capacul buşonului rezervorului de combustibil.

Modificările în cazul acestui automobil continuă sub “piele” și include un kit unic de suspensie, cu amortizoare de şoc și arcuri diferite. GAZOO Racing a montat şi un set diferit de mecanisme de frânare, mai mari şi respectiv mai performante.

În cele din urmă, o mână de modificări pot fi găsite și în interior. Printre acestea se numără aplicaţii decorative în stilul texturii carbonului forjat, suporturi pentru genunchi și o cheie-breloc cu o carcasă din fibră de carbon.

Modificări sub capotă, în cazul ambelor automobile, nu se anunţă că s-au făcut.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/