Anulare! Elon Musk nu mai vrea să cumpere Twitter

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a informat de curând Twitter că reziliază acordul încheiat cu Consiliul de Administraţie pentru achiziționarea reţelei sociale din cauza informaţiilor “false şi înşelătoare” despre companie.

Într-o scrisoare publicată de jandarmul bursier american, avocaţii săi menţionează că Twitter nu şi-a respectat angajamentele asumate în acord, neoferind toate informaţiile solicitate cu privire la numărul de conturi false şi de spam.

Illustration by Kristen Radtke / The Verge; Getty Images

Elon Musk a cerut în mod repetat informaţii începând din 9 mai, aproximativ la o lună după ce a înaintat oferta de achiziţionare a Twitter, pentru a evalua cât de multe dintre cele 229 de milioane de conturi ale companiei sunt false.

Twitter a raportat că în primele trei luni din 2022 conturile false au reprezentat mai puţin de 5% din utilizatorii zilnici activi.

Potrivit acordului, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din acord, trebuie să plătească celeilalte părţi o taxă de reziliere de un miliard de dolari.

La rândul său, preşedintele Twitter, Bret Taylor, a afirmat că compania va angaja o acţiune în justiţie pentru “a face respectat acordul” de achiziţionare, după ce Elon Musk a anunţat că va pune capăt acestui acord.

„Consiliul de administraţie al Twitter este hotărât să finalizeze tranzacţia la preţul şi în condiţiile convenite” cu Elon Musk, a spus Bret Taylor într-un tweet, precizând că sunt “încrezători” în şansa lor de a obţine câştig de cauză în faţa instanţei.

Reacția lui Musk la cele spuse de actualul şef al Twitter:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/