Anunţ! ASP sistează timp de o săptămână primirea cererilor de perfectare a documentelor în regim de urgență

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Agenția Servicii Publice anunță cetățenii că în perioada 4-11 mai 2022 este sistată primirea cererilor de perfectare în regim de urgenţă a mai multor tipuri de documente. Este vorba despre buletine de identitate, pașapoarte, permise de conducere și certificate de înmatriculare pentru vehicule.

Astfel spus, din motive tehnice, în perioada dată nu va fi posibil de perfectat actele menţionate în ziua adresării sau într-o zi lucrătoare.

Rămâne însă valabilă posibilitatea de a le perfecta în termen de 5, 10, și 20 de zile lucrătoare, fie prin programare online, fie prin adresare directă la centrele multifuncționale sau secţiile de înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor.

Cetățenii care au depus cererile până pe data de 3 mai 2022 își pot ridica documentele perfectate la centrele multifuncționale respective.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/