Anunț de ultimă oră, într-un ultim moment! Restricții în capitală din cauza unui eveniment politic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 21 noiembrie 2023, ora 12:00 – 22 noiembrie 2023, ora 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Anunțul a fost publicat doar de către Primărie, însă când deja au intrat în vigoare restricțiile (pe website-ul chisinau.md s-a publicat la ora 12:06, iar pe rețele de socializare abia la 12:30).

Primăria spune că măsura este luată de poliție (deși IGP nu a scris nimic despre asta din timp, iar demersul în genere vine de la SPPS…) în contextul desfășurării Reuniunii Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre ale Inițiativei Centrale Europene, la care vor participa Înalți Oficiali și reprezentanți ai statelor și organizațiilor internaționale din 20 de țări. Delegațiile oficiale vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.    

În aceste condiții, pe 21 și 22 noiembrie 2023, în intervalul orelor 12:00-16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

[embeddoc url=”https://www.chisinau.md/ro/preview_upload/275360/attached_files/655c818634d22.pdf”]

Cmentariile sunt închise