Anunţ: Se suspendă traficul pe anumite porţiuni ale străzii Alexandru cel Bun

Primăria municipiului Chişinău informează că pe unele tronsoane ale străzii Alexandru cel Bun din capitală va fi suspendat traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare.

Astfel, începând de astăzi şi până pe 16 iulie 2021, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Tighina și Bulgară, iar circulația transportului public va fi organizată după cum urmează: rutele de microbuz nr. 103, nr. 108, nr. 171, nr. 174 și nr. 188 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în aceeași perioadă de timp va fi suspendat traficul rutier în perimetrul străzilor Sfatul Țării și Serghei Lazo, iar circulația locală a transportului public va fi organizată după cum urmează: rutele de microbuz nr. 103, nr. 108, nr. 171, nr. 174 și nr. 188 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Sfântul Andrei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Cmentariile sunt închise