Așa-zisul „teatru al absurdului” din fața centrului ARTICO. Totul este legal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Această priveliște a devenit astăzi virală în online-ul autohton și intens distribuită, încât a ajuns să fie supranumită și un „teatru al absurdului”. Fotografia arată amenajată o trecere pietonală pe trotuarul din fața Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO.

La prima vedere ar fi o ciudățenie totală, însă aflați că această trecere a fost legalizată. Proiectul aparține ARTICO și a fost realizat în contextul apariției benzii dedicate transportului public, dar și amenajării unei zone de parcare rezervate și îngrădite în fața centrului.

„Evident că nu am putut acționa din capul nostru. Avem coordonată schița de proiect cu toate structurile responsabile ale Primăriei Municipiului Chișinău și toate actele necesare avizate”, a comunicat într-o reacție pentru AutoBlog.MD juristul centrului ARTICO, Zghibarța Vadim.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise