Cineva umblă cu minciuna? Reacția pretorului sectorului Buiucani la apariția unei treceri pietonale în fața ARTICO

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, după ce a început să fie scoasă în evidență o pretinsă ilegalitate în termeni de amenajare a infrastructurii în fața centrului ARTICO din capitală, la care purtătoarea de cuvânt a primarului general a reacționat prin cuvintele „proiectul nu a fost coordonat”, am solicitat și o reacție de la reprezentanții instituției publice. Juristul acesteia ne-a dat asigurări că totul a fost făcut legal și toți responsabilii din Primărie sunt la curent.

Se pare însă că cineva a făcut declarații mincinoase?! Pretorul sectorului Buiucani, Vasile Moroi, a reacționat astăzi pe o rețea de socializare în felul următor: „Nu au coordonările cu nicio structură responsabilă a Primăriei municipiului Chișinău. Astăzi, Pretura sectorului Buiucani în comun cu Direcția Generală Mobilitate Urbană va demara procesul de restabilire a zonei și tragerea la răspundere a persoanelor găsite vinovate.”

În paralel, purtătoarea de cuvânt a primarului, Natalia Ixari, a spus că se va reveni astăzi la subiect. Urmează să vedem cum se va încheia toată această epopee.

Amintim că problema parcării pe trotuar, chiar în ușa universității de vizavi, la fel a fost rezolvată prin implicarea comunității care a ridicat problema în atenția autorităților. Porțiunea a fost îngrădită cu piloni metalici.

Cmentariile sunt închise