Imaginea zilei: Atenţie, vecin rău!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-o curte de bloc din sectorul Rîşcani al capitalei a fost imortalizată o astfel de privelişte. Parbrizul unui Ford Transit Connect a fost spart şi străpuns de un topor. Cum a ajuns unealta acolo şi când, deocamdată nu se cunoaşte. La fel nu se ştie dacă a fost aruncat de la înălţime sau a fost folosit din apropiere.

Cu siguranţă cineva ar fi văzut sau auzit momentul acestui act de huliganism, astfel încât poliţistul care s-ar putea ocupa de caz va fi nevoit să caute vreun martor prin zonă.

Nu este exclus că s-a făcut în semn de ripostă sau răzbunare, iar făptaşul ar putea fi, cel mai probabil, chiar un vecin rău care îl cunoaşte pe şofer. De altfel, de ce i-ar trebui unei persoane necunoscute să vină, de exemplu, din alt sector al capitalei şi să facă asta?

Versiunea unei spargeri este automat exclusă pentru că hoţii nu au nevoie de a deteriora parbrizul pentru a lua lucruri de valoare din habitaclu şi nici nu folosesc astfel de instrumente.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/