(video) Igor Vrabie îşi aduce monstrul său legendar la ARENA AUTO FEST 2023

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 24 şi 25 iunie AutoBlog.MD organizează ARENA AUTO FEST 2023 – cea mai mare expoziție auto din Moldova! Iar pentru că au rămas doar câteva zile până la eveniment, dorim să vă mai informăm despre câteva atracții mai speciale care vor putea fi văzute pe teritoriul Arena Chişinău.

Anterior v-am comunicat că ARENA AUTO FEST 2023 va aduna într-un singur loc maşini participante în campionate sportive naţionale. Iar printre ele se va găsi şi un Nissan Skyline R32, dar nu unul oarecare, ci maşina campionului Igor Vrabie care a făcut istorie în motorsportul naţional şi regional.

Acest Nissan Skyline R32 din 1989 şi cu volan pe stânga, botezat Godzilla, este un supercar cu puţin peste 1.500 de cai putere şi sistem de tracţiune integrală. Cel mai bun rezultat al său a fost parcurgerea unei distanţe de 402 metri în 7,822 secunde, cu o viteză de aproape 300 de km/h la ieşire!

Igor Vrabie are o experiență de peste 15 ani în autosport şi este Maestru al Sportului în Autosport. Este multiplu campion activ în Republica Moldova, România, dar şi Ucraina.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise