ARENA AUTO FEST 2023 adună sub un acoperiş maşini participante în campionate sportive naţionale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 24 şi 25 iunie AutoBlog.MD organizează ARENA AUTO FEST 2023 – cea mai mare expoziție auto din Moldova! Iar pentru că au rămas mai puţin de două săptămâni până la eveniment, dorim să vă informăm despre câteva atracții mai speciale care vor putea fi văzute în standurile amenajate.

Special pentru fanii şi susţinătorii autosportului autohton ne-am gândit să aducem sub un acoperiş mai multe maşini participante în campionate naţionale sub egida Federaţiei de Automobilism din Republica Moldova. Printre acestea se numără cel puţin autovehicule implicate în karting, drag racing, autocross şi off-road.

Vizitatorii ARENA AUTO FEST 2023 vor avea o rară ocazie să le vadă îndeaproape, majoritatea fiind modificate de băieţi iscusiți şi chiar la noi în ţară, în timp ce unele maşini sunt unice chiar şi pe plan regional.

De asemenea, dacă proprietari vor fi la faţa locului în momentul în care veţi trece pe lângă, cei curioşi de a afla detalii despre specificații sau piese/părţi componente utilizate le vor putea afla direct din prima sursă!

Biletele la eveniment le puteți găsi pe Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

ARENA AUTO FEST 2023: Detalii despre bilete şi modurile de achiziționare

Cmentariile sunt închise