ASP anunță pe 9 ianuarie despre sistarea examenelor practice programate pentru aceeași zi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, Agenția Servicii Publice a anunțat în această dimineață, la ora 10:16, că pe întreg teritoriul țării au fost sistate examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la categoriile A, B, C, D, E, programate pentru ziua de 9 ianuarie 2024.

Examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit anterior, fără careva schimbări.

Candidații care au fost programați la proba practică pentru data de 9 ianuarie 2024 vor fi contactați (nu se menționează când) de către reprezentanții ASP (telefonic/mail) și vor fi reprogramați pentru o altă zi, comodă acestora!

Toți candidații sunt îndemnați să urmărească informațiile oficiale transmise de ASP și să se asigure că au toate documentele necesare actualizate pentru noul program de examinare.

ASP își cere scuze pentru orice inconveniență cauzată și mulțumește pentru înțelegere. Pentru informații suplimentare contactați Serviciul suport clienți – 14909.

Cmentariile sunt închise