(video) Premieră: Noul TECHART GTstreet R poate rula cu 350 de km/h

Atelierul de tuning TECHART a pregătit noul program de tuning GTstreet R după câteva luni de muncă intensivă şi după 20 de ani de la introducerea primei game de modele. Acesta este aplicabil, la alegere de către client, pe noul Porsche 911 Turbo sau 911 Turbo S.

Caracteristici cheie:

  • Este a patra generaţie a programului de tuning TECHART GTstreet R.
  • În total vor exista doar 87 de maşini transformate astfel (numărul corespunde anului 1987, cel al înfiinţării TECHART).
  • Componentele ușoare și aerodinamica optimizată în tunel eolian caracterizează exteriorul impresionant al noului TECHART GTstreet R.
    • În general vorbind, aerokit-ul generează de patru ori mai multă forță de apăsare pe puntea din spate și reduce cu 45% forţa de ridicare a punţii frontale la o viteză de 140 km/h în comparație cu modelul de serie.
    • În plus, debitul de aer a fost crescut semnificativ peste tot datorită prizelor de aer mai mari.
    • Aerodinamica activă a modelului de bază cu spoiler frontal și spate variabil este păstrată chiar și cu pachetul aerodinamic TECHART GTstreet R.
    • Aripile uşoare împreună cu extensiile arcurilor roților – ambele din carbon – creează un aspect atletic. În comparație cu vehiculul de serie, nou proiectatele prize de aer integrate în arcuri asigură o ventilație suplimentară pentru sistemul de frânare.
    • Pachetul aerodinamic a necesitat şi extinderea ecartamentului frontal cu 30 mm.
  • O aripă spate GT expresivă din fibră de carbon, cu elemente active, se află deasupra spatelui inspirat de curse, ca un omagiu pentru ultimele decenii de experienţă. Un spoiler de acoperiș direcționează aerul spre aceasta.
  • Combinația dintre spoilerul posterior, orificiile de admisie laterale și grila din carbon cu o formă nouă de peste motor îi furnizează o cantitate suficientă de aer proaspăt. Sub acest capac, un TECHART engine styling kit din fibră de carbon şi cu o insignă metalică acoperă propulsorul de înaltă performanţă.
  • Un alt punct culminant sunt noile jante forjate TECHART Formula VI Race de 20/21 inci cu nişte aero discuri din carbon (cu finisaj mat sau lucios şi vopsite în orice culoare la alegere). Din acelaşi material este realizată integral şi capota.
  • Alternativ se oferă jante forjate TECHART Formula VI, cu numeroase opţiuni de personalizare şi în anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 recomandate pentru zile de circuit sau Michelin Pilot Sport 4S pentru piste şi drumuri publice. Acestea măsoară 265/35 ZR20 şi 325/30 ZR21 respectiv.
  • TECHART mai poate personaliza culoarea etrierului de frână, indiferent de sistemul instalat, cu o acoperire rezistentă la temperaturi ridicate, la cerere.
  • În plus față de pachetul limitat GTstreet R – format dintr-un pachet aerodinamic, sistem de evacuare sport cu supape active şi jante forjate TECHART Formula VI – sunt disponibile upgrade-uri de performanţă şi rafinamente interioare.
  • Interiorul este decorat cu fibră de carbon și un amestec de Alcantara, piele și țesături heritage, inspirate din materiale tradiționale folosite în motorsport, subliniind standardele înalte de individualitate și sportivitate. Nou mai este setul de pedale din aluminiu și volanul sport fabricat manual, însă cu păstrarea caracteristicilor standard precum încălzirea.
  • Viitorul pachet Clubsport va include, de asemenea, opțiuni interioare cum ar fi scaune de performanță și o cuşcă de protecţie în locul scaunelor posterioare pentru siguranță maximă pe circuite.
  • La alegere se oferă: fie un TECHART performance upgrade TA092/T1.1 cu TECHTRONIC management (fără a interfera cu software-ul standard al motorului) care adaugă alţi 60 CP şi 100 Nm de cuplu pentru un total de 710 CP şi 900 Nm, fie un pachet TA092/T2.1 cu noi turbocompresoare, un nou software pentru motor şi cutie de viteze (alături de eşapamentul nou) pentru a genera 800 CP şi 950 Nm.
  • În ultimul caz şi viteza maximă limitată creşte până la 350 de km/h! Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h nu s-a anunţat, însă la sigur a coborât sub 2.5 secunde!
  • Se oferă şi două opţiuni de gardă la sol coborâtă: noi arcuri sportive şi minus 25 mm sau un coilover kit cu ajustare între 15-25 mm. O suspensie suplimentară de performanță va fi complet reglabilă și este dezvoltată în prezent cu viitorul pachet Clubsport.

Toate componentele sunt dezvoltate și fabricate în conformitate cu cerințele înalte de calitate TECHART. Kitul GTstreet R este disponibil pentru suma de 73.000 de euro plus TVA german și poate fi comandat începând de acum. Va urma un pachet Clubsport opțional cu upgrade-uri suplimentare pentru utilizarea maşinii pe circuite.

https://www.youtube.com/watch?v=nu_CDj_dvFo

Vezi şi: (video) TECHART prezintă programul de tuning pentru noile modele Porsche 911 Turbo

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/