(foto) Un motiv pentru care moldovenii îşi fac porţi şi garduri: să nu intre şoferi beţi în casă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Starea de ebrietate la volan este una dintre cauzele accidentelor rutiere care se soldează cu consecințe grave. Conducătorii auto în stare de ebrietate își pun în pericol propria viață, a pasagerilor, dar și a celorlalți participanți la traficul rutier şi asta este de necontestat.

Un accident cu implicarea unui conducător auto beat a fost înregistrat ieri în orașul Rîșcani. Un tânăr de 22 de ani, conducând un Renault şi având ca pasageri alți doi tineri de 22 și 23 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent într-o poartă metalică din localitate.

Șoferul se afla în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de 0.89 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. La fel, și pasagerii din automobil erau vizibil în stare de ebrietate.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, iar conducătorul auto urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului sub influența alcoolului.

Poliția reamintește: NU urcați la volan dacă ați consumat alcool! Nu permiteți conducerea mijlocului de transport de către o persoană care a consumat alcool și NU urcați în acea mașină!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/