(video) TECHART prezintă programul de tuning pentru noile modele Porsche 911 Turbo

După câteva luni bune de muncă, băieţii de la TECHART ne-au anunţat printr-un email că au gata primul lor program complex de tuning pentru modelele de nouă generaţie Porsche 911 Turbo şi 911 Turbo S.

Cu o aerodinamică sporită, dar şi cu mai mulţi cai putere sub capotă, vârful de gamă a devenit chiar mai rapid decât cel stoc!

Modificările cheie:

  • Noul aerokit include o bară de protecţie frontală complet nouă, care o înlocuiește pe cea originală. Este compusă din 14 părţi realizate din Polyurethane-RIM şi acceptă individualizări prin culori sau aplicaţii cu fibră de carbon lucioasă/mată.
  • Noi sunt şi prizele laterale din faţa roţilor frontale. Acestea pot fi vopsite în culoarea caroseriei sau oricare alta la alegere.
  • Diferite sunt şi pragurile laterale exterioare din patru piese, din Polyurethane-RIM, opţional putând fi multicolore, dar şi aplicaţiile de pe prizele de aer din aripile posterioare (din fibră de carbon mată/lucioasă cu textură la vedere sau colorate, ca opţiuni).
  • Bara de protecţie posterioară a fost modificată pentru a include elemente similare unui difuzor (opt în total din Polyurethane-RIM; lamele, dar şi ambianţele care în imagini sunt negre, pot fi vopsite într-o culoare dorită sau finisate cu fibră de carbon mată, ori lucioasă). Este compatibilă cu terminaţiile eşapamentului standard, fie a celui opţional Sport din fabrică. Noile aripi de la extremitățile acestei bare de protecţie sunt la fel noi şi făcute din acelaşi material.
  • Peste lunetă a fost instalat un spoiler de acoperiş din Polyurethane-RIM (nu este compatibil cu modelele decapotabile), iar aripa spate activă are un nou profil cu mai multe linii văluroase decât pur drepte.
  • Corpurile oglinzilor exterioare retrovizoare sunt noi şi la alegere finisajul fibrei de carbon poate fi mat sau lucios.
  • Inscripţia 3D TECHART în loc de PORSCHE de sub banda LED care conectează stopurile poate avea un finisaj negru sau argintiu.
  • Bodykit-ul TECHART menține spoilerul frontal variabil, precum și aripa din spate reglabilă în combinație cu noile părți ale corpului. Deja în procesul de dezvoltare, fiecare componentă a sa a fost proiectată pentru a permite versatilitate maximă, în scopul de a fi personalizate la preferințele clienților. Șorțul frontal este format din mai multe părți, fiecare dintre ele putând fi vopsite în schema de culori preferată de clienţi.
  • Toate componentele aerokitului TECHART pentru 911 Turbo și 911 Turbo S sunt proiectate și produse în Germania la standarde înalte de calitate.
  • Un TECHART TECHTRONIC powerkit pentru motor permite, prin ajustarea setărilor unităţii electronice de control şi a unor sisteme de asistenţă, stoarcerea altor 60 CP şi 100 Nm de cuplu pentru un total de 710 CP şi 900 Nm în cazul modelului 911 Turbo S!
  • Astfel, timpul de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h, cu pachet Sport Chrono, este anunţat pentru acest coupe ca fiind de 2.6 secunde (-0.1 s), 0-160 km/h în 5.4 secunde (-0.4 s), 0-200 km/h în 8.1 secunde (-0.8 secunde), iar 0-300 km/h în 21.8 secunde, comparativ cu modelul stoc. Viteza maximă a rămas limitată la 330 de km/h.
  • Impulsul de putere este activ în modurile de conducere Sport și Sport Plus. Cu alte cuvinte, o mişcare a comutatorului de pe volan este tot ceea de ce este nevoie pentru a introduce un nou nivel de performanță de conducere. Powerkitul TECHART ia în considerare, de asemenea, sistemele de asistență ale modelului 911, cum ar fi Wet Mode. Dacă sistemul detectează condiții de conducere umede, powerkitul TECHART reduce automat creșterea puterii. Apropo, acest powerkit este omologat pentru utilizare legală pe drumurile publice și vine cu un certificat!
  • În combinaţie cu acest kit se poate opta şi pentru un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament cu supape active şi cu terminaţii acoperite cu fibră de carbon. Acesta îşi poate schimba şi tonalitatea în funcţie de modul de rulare ales. Şi el este certificat pentru utilizare legală pe drumurile publice.
  • Pe partea de jante se propune modelul Formula VI din aluminiu forjat, de 9.5 x 20 inci pe faţă sau de 12 x 21 inci pe spate. Aceasta poate fi vopsită în multiple culori la alegere, iar încă o opţiune ar fi transformarea suprafeţei sale în una lucioasă. Jantele Formula VI pot sta în anvelope standard 255/35 ZR20 sau opţionale Michelin Cup 2 de mărimi 265/35 ZR20 (pe puntea din faţă), iar pe spate în unele standard 315/30 ZR21 sau în unele sport Michelin Cup 2 care măsoară 325/30 ZR21.
  • Arcurile sport TECHART și kiturile de arcuri reglabile pe înălțime adaugă mai multă sportivitate modelelor. Arcurile sport permit o coborâre cu 40 mm a gărzii la sol și aplică caracteristici agile de conducere. Arcurile sport sunt, de asemenea, compatibile cu sistemul opțional de ridicare a punții față de la Porsche. De cealaltă parte, arcurile ajustabile propuse de atelierul german permit reglarea gărzii la sol într-un interval de 15-40 mm la comanda unui buton.
  • Iar pentru decorul interior se propune piele suplă, lână Merino și fibră de carbon vizibilă. Dacă se doreşte, interioarele din piele completă pot fi, de asemenea, atât rafinate, cât și complet personalizate. Plăcile iluminate din carbon de pe pragurile interioare ale uşilor, pedalele sport din aluminiu sau carbon, alte piese și ornamente noi din carbon, volane sport TECHART lucrate manual și multe altele sunt la alegerea clienților pentru a-și transforma maşina într-o piesă de artă individuală.

Preţurile pentru toate cele anunţate se discută în mod invidual, inclusiv în funcţie de preferinţele finisajelor. Un configurator online pentru modelele 911 Turbo va fi disponibil din 3 decembrie 2020.

https://autoblog.md/video-techart-introduce-primul-program-complex-de-tuning-pentru-noul-porsche-911/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/