Atenţie! Au demarat reparaţii pe câteva străzi principale din Durleşti, pe o perioadă nedeterminată

Primăria Durleşti a anunţat despre o circulaţie sistată pe câteva străzi principale din localitate din cauza unor reparaţii care au demarat practic inopinat, iar despre imposibilitatea deplasării prin zone a anunţat, cel mai probabil, doar printr-o singură postare pe pagina sa de Facebook, exact acum două zile.

Traficul este sistat începând de astăzi 30 octombrie, de la ora 6:00, pentru desfășurarea lucrărilor de reparație și asfaltare a porțiunii de drum cuprins în perimetrul str. Ștefan Vodă 83 și str. Alexandru cel Bun 3. Cât timp exact vor dura reparaţiile nu s-a precizat!

Conducătorii auto care traversează zonele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă. La capetele acestor străzi stau panouri cu indicatoare rutiere corespunzătoare, dar şi echipaje de poliţie care au grijă de redirecționarea celor care nu prezintă o dovadă că locuiesc în zonă.

Astfel, circulaţia publică (nu şi pentru localnici, după caz) se închide pe următoarele străzi:

  • str. Caucaz;
  • str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între intersecția cu str. Vasile Lupu până la intersecţia cu str. A. Mateevici;
  • str. Ștefan Vodă, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Cișmelelor şi intersecţia cu str. Alexandru cel Bun.

Cel mai probabil, tot transportul public, în particular ruta de troleibuz şi cea de autobuz nr. 11 care îşi are itinerarul pe străzile Ştefan-Vodă şi Alexandru cel Bun inclusiv, ar fi redirecţionat pe strada Livezilor, deşi nu am putut primi o confirmare oficială în acest sens.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/