(foto) O depășire aproape fatală. Accident grav în apropiere de Bozieni, raionul Hînceşti

În seara zilei de ieri, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul Hînceşti-Bozieni s-a produs un grav accident rutier. Un automobil a derapat de pe carosabil şi a intrat agresiv, frontal, într-o construcție din beton.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul Hînceşti-Cimişlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hînceşti, din cauza condițiilor meteorologice, un conducător auto a pierdut controlul volanului automobilului de marcă BMW și a derapat, izbindu-se într-un podeț.

Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar pasagerul, un bărbat, a fost transportat la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informația ne-a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

De cealaltă parte, un martor a comunicat pentru deschide.md că șoferul BMW-ului înmatriculat în Federaţia Rusă se deplasa cu viteză excesivă și a încercat să depășească patru automobile, intrând pe contrasens, iar ulterior ar fi încercat să evite impactul frontal cu un TIR, însă mașina a derapat, a ajuns într-un șanț de pe acostament și s-a oprit în podeț.

Același șofer implicat în trafic, care a fost și martor ocular când s-a produs impactul, a mai declarat că în BMW se aflau două persoane, șoferul și pasagerul. Ultimul nu avea cuplată centura de siguranță. În urma impactului, pasagerul a fost preluat de o ambulanță în stare de inconștiență și transportat la spital.

Cmentariile sunt închise