(video) Atenţie! Circulaţie afectată în Chişinău, astăzi şi mâine, din cauza protestului fermierilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În contextul protestului organizat astăzi de către agricultori, Inspectoratul General al Poliției informează că aceștia intenționează să intre în municipiul Chișinău în jurul orei 10:00 pe străzile Muncești, Calea Orheiului și șoseaua Hîncești.

Ulterior, mai multe unități de tehnică agricolă se vor deplasa spre Piața Marii Adunări Naționale unde este preconizată acțiunea de protest.

VIDEO: facebook.com/vicvan.mol.3

În context, Poliția solicită atât participanților la proteste, cât şi tuturor cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine, astfel încât acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime.

Circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din capitală, iar în acest sens conducătorii auto sunt îndemnați să evite deplasarea pe următoarele tronsoane:

  1. Str. Calea Orheiului – str.Tudor Vladimirescu – bd. Grigore Vieru – str. G. Bănulescu – Bodoni – PMAN.
  2. Str. Muncești – bd. Iu. Gagarin – str. C.Negruzzi – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN.
  3. Șoseaua Hîncești – str. Gh. Asachi – str. A. Pușkin – PMAN.

Mai multe, precizăm că pentru mâine este preconizată deplasarea mai multor unități de tehnică agricolă din PMAN pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la sensul giratoriu din strada Calea Ieșilor cu revenirea ulterioară în PMAN! Astfel, mai multe echipaje ale Poliției vor însoți coloanele fermierilor pentru a asigura ordinea publică și fluidizarea traficului.

Cmentariile sunt închise