(foto) Poliţia a adunat în două luni alte practic 600 de vehicule cu două roţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Operațiunea specială Motociclistul, care s-a desfășurat în perioada 1 aprilie – 31 mai 2022, s-a încheiat cu mii de conducători sancționați de polițiști. În cadrul acestei operațiuni, polițiștii INSP împreună cu colegii din Inspectoratele de poliție teritoriale au depistat 4.034 de încălcări rutiere comise de posesorii de motociclete și ciclomotoare.

Din numărul total, 270 de conducători ai acestor tipuri de unități de transport se aflau în stare de ebrietate, dintre care 105 aveau grad avansat. Drept rezultat, alte 587 de vehicule au fost duse la parcarea specială pentru că nu aveau actele corespunzătoare, alăturându-se “colecţiei” deja existente.

Printre alte încălcări comise se numără nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorității de trecere, încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor dar și depășirea limitei de viteză.

Motocicliştii sunt atenţionaţi repetat:

  • Să evite accelerările excesive şi să nu conducă cu viteză mai mare decât limita legală!
  • Să evite deplasarea între benzile de circulaţie!
  • Atât conducătorul moto, cât şi pasagerul care îl însoțește să poarte căşti de protecţie!
  • Să nu conducă în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolice!
  • Să nu facă manevre neasigurate printre autovehiculele în mişcare!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/