(video) Tot mai multe motociclete se iau de la conducători iresponsabili! Iată câte sute s-au ridicat de la începutul anului

Este un adevărat fenomen sau neglijență totală faţă de Regulamentul Circulaţiei Rutiere din partea conducătorilor de vehicule pe două sau trei roţi? În Republica Moldova se ridică şi se transportă anual la parcările speciale nu doar sute de autoturisme, ci şi sute de motociclete, iar drept dovadă este statistica.

Doar de la începutul anului curent, din cauza abaterilor depistate de către polițiștii de patrulare, la parcările speciale au fost duse peste 650 de motociclete! Unele într-o stare mai bună, altele într-o stare mai rea, toate stau fie sub cerul liber, fie la adăpost, în așteptarea recuperării.

Inspectoratul Național de Securitate Publică atenționează conducătorii auto ca înainte de a urca la ghidonul motocicletelor să posede permis de conducere și să verifice starea tehnică a unităților de transport. Ultimul aspect este deosebit de important deoarece poate salva vieţi.

https://youtu.be/LWXJf8jAP8w

În primele şase luni ale lui 2021 pe teritoriul țării s-au produs 98 de accidente rutiere cu implicarea motocicletelor. În rezultatul acestora, nouă persoane au decedat, iar 101 s-au ales cu traumatisme grave. Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost starea de ebrietate, viteza de deplasare și starea tehnică a mijlocului de transport.

Iată şi cea mai recentă situaţie tragică:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/