(video) Atenție dacă veniți spre capitală, dinspre Orhei. Accident în lanț lângă localitatea Peresecina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu mai este un secret că în a doua zi de Paștele Blajinilor traficul devine extrem de aglomerat pe arterele ce leagă diferite regiuni ale țării cu capitala. Probabil cea mai aglomerată dintre ele este segmentul de drum al traseului R6, dintre Orhei și Chișinău.

Și în acest an aici a avut loc un accident ușor cu implicarea mai multor automobile, care din câte se pare că circulau bară la bară și eventual s-au tamponat când cineva a frânat mai brusc. Martori oculari au numărat şase maşini implicate.

O vreme, ambuteiajele au fost kilometrice, începând chiar şi de la ieşirea din Orhei.

VIDEO: ⁨Alexandru Gorceac⁩
VIDEO: ⁨Dina Selivestru⁩

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/