Atenție, șoferi! Poliția și Primăria Municipiului Chișinău anunță despre mai multe suspendări de trafic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Inspectoratul General al Poliției și Primăria Municipiului Chișinău anunță despre mai multe tronsoane de drum pe care vor fi valabile suspendări de trafic.

De exemplu, începând de astăzi și până pe 20 octombrie va fi suspendat parțial traficul rutier la Budești, tronsonul cuprins între strada Bălțata și ieșirea spre drumul național Chișinău-Tiraspol.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

Lucrările de reabilitare a căilor de acces către suburbiile Capitalei continuă.Pe drumul de acces către satul…

Posted by Primăria Municipiului Chișinău on Friday 27 September 2024

‼️În atenția călătorilor!🚧În legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație a traseului L455 din raza s. Budești, în…

Posted by Primăria Municipiului Chișinău on Thursday 26 September 2024

De asemenea, detalii despre alte suspendări:

  • Astăzi, 27 septembrie, de la ora 22:00 și până pe 28 septembrie, ora 07:00, dar și sâmbătă spre duminică în același interval orar, se suspendă traficul rutier în zona sensului giratoriu unde se intersectează str. Calea Orheiului cu bd. Renașterii Naționale pentru a putea fi restabilit învelișul asfaltic. Aici sunt detalii despre cum va circula transportul public, alternativ aici.
  • Iar din 30 septembrie până la 1 octombrie va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru Botezatu, tronsonul cuprins între străzile Arhanghel Mihail și Albișoara. Motivul – necesitatea de a înlocui piloni avariați pe linia electrică.
IGP și Primăria Municipiului Chișinău anunță despre mai multe tronsoane de drum pe care vor fi valabile suspendări de trafic.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic.

Cmentariile sunt închise