Atenție! Trei săptămâni de trafic suspendat parțial pe bd. Mircea cel Bătrân

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Restricții de circulație anunțate în sectorul Ciocana al capitalei. De astăzi, 20 mai și până la 10 iunie, traficul rutier va fi suspendat parțial pe benzi pe bd. Mircea cel Bătrân. Mai exact pe tronsonul dintre străzile Petru Zadnipru și Profesor Ion Dumeniuc.

Restricțiile sunt valabile în legătură cu executarea lucrărilor de reparație pe bd. Mircea cel Bătrân. Autoritățile solicită șoferilor să manifeste maximă atenție la drum și să dea dovadă de respect reciproc.

De asemenea, mențineți o viteză redusă pentru a evita împroșcarea cu pietriș!

În anul curent, asemenea lucrări urmează și pe bd. Moscova și str. Miorița. Se fac lucrări de reparație a carosabilului, pregătindu-l pentru aplicarea tratamentului bituminos Slurry Seal. Lucrările de pregătire includ: reparația bordurilor, frezarea și plombarea zonelor defecte de carosabil, ridicarea la cota drumului sau schimbarea receptoarelor și gurilor de vizitare.

Amintim că Slurry Seal este un tratament de întreținere aplicat pe suprafețele existente din asfalt pentru a le prelungi durata de viață. Este ca un fel de asfalt industrial turnat pe suprafața deteriorată.

Acest amestec este aplicat pe stradă pentru a: umple fisurile, proteja de apă și soare, oferi o suprafață nouă de rulare.

Slurry Seal este numită o soluție rentabilă deoarece prelungește durata de viață a asfaltului existent fără a fi necesară înlocuirea totală a acestuia. Se folosește frecvent pe străzi rezidențiale.

Vezi și: (video) Atenție! Se suspendă parțial traficul pe strada Alba Iulia până pe 2 iulie

Cmentariile sunt închise