Aţi intrat deja în sărbători? Fiţi atenţi unde vă lăsaţi maşinile peste noapte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie, şoferi! Vremea bună de afară a permis startul unui nou sezon de “muncă” pentru “iubitorii de a strica dispoziții”. Vorbim despre răufăcătorii care aleg victime sub forma automobilelor dotate cu convertizoare catalitice, după care dau lovitura atunci când sunt lăsate fără supraveghere.

Precum în acest caz de astăzi din sectorul Ciocana, se poate întâmpla oricui şi chiar în plină stradă cu patru benzi pe care se desfăşoară trafic. Cel mai probabil sub acest Prius s-a umblat noaptea sau în zori. Nu credem că infracţiunea a avut loc ziua, căci şi astăzi se mai înregistrează o febră a cumpărăturilor, cu deplasări din puncte A în puncte B, existând mai mulţi ochi care pot observa vreo neregulă.

În contextul celor spuse, în această perioadă de sărbători în care mai mulţi şoferi îşi vor parca maşinile, nu le vor folosi mai multe ore şi vor merge să petreacă timp cu cei apropiați, recomandarea noastră este ca, după posibilitate, să fie lăsate în locuri supravegheate video, bine iluminate sau pe străzi/căi de acces pe care se ştie că sunt patrulate des de poliţie/carabinieri. Plimbări regulate până la maşini la fel nu ar strica, ca o măsură de prevenire.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise