Audi integrează Apple Music la bordul maşinilor sale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Informație importantă pentru melomanii care sunt şi fani Audi. Producătorul auto începe să integreze platforma Apple Music la bordul maşinilor sale!

Integrarea Apple Music le oferă clienților posibilitatea să își acceseze contul personal Apple Music direct din sistemul multimedia al automobilului, fără a mai fi nevoie să-şi conecteze telefonul prin Bluetooth sau USB şi să opereze aplicaţia mobilă.

După ce s-au autentificat în automobil cu contul lor activ de abonat Apple Music, clienții pot accesa întregul catalog Apple Music de 90 de milioane de piese, precum și zeci de mii de playlist-uri, inclusiv sute de noi mood playlist-uri și activity playlist-uri, mixaje personalizate și posturi de diferite genuri muzicale. Toate fără publicitate!

„Integrarea Apple Music în sistemul nostru de infotainment din automobil marchează următorul pas în colaborarea Audi cu Apple. Pentru clienții noștri aceasta înseamnă că le oferim acces direct la experiențele lor muzicale personalizate. Acesta este nivelul la care considerăm noi că trebuie să se ridice experiențele digitale in-car premium. Audi dezvoltă sistematic digitalizarea automobilului, marca fiind convinsă că interiorul automobilului evoluează tot mai mult în direcția celui de-al treilea spațiu de viață.”

Christiane Zorn, Directorul pentru Marketing de Produs Audi

Apple Music va fi integrat pentru aproape toate automobilele Audi din Europa, America de Nord și Japonia, începând cu anul de fabricație de serie 2022. Integrarea va fi aplicată și automobilelor aflate deja în circulație, actualizarea fiind efectuată la un anumit moment prin tehnologia over-the-air (OTA), fără complicații pentru utilizatori.

Pentru a activa Apple Music, clienții trebuie doar să deschidă aplicația din sistemul lor de infotainment și să urmeze instrucțiunile afișate pe ecran pentru a se autentifica cu ID-ul Apple pe care îl folosesc pentru Apple Music.

Pentru a finaliza setările inițiale, ei trebuie doar să introducă codul de verificare ce le este trimis pe telefon. Pentru proprietarii automobilelor Audi din Europa, consumul de internet ocazionat astfel va fi facturat convenabil în baza pachetului de date Cubic-Telekom. Primii 3 GB sunt gratuiți.

Bineînțeles că automobilele Audi vor suporta și în continuare Apple CarPlay. Clienții își pot astfel conecta wireless (sau prin USB) telefonul iPhone și pot folosi serviciile de navigație, pot vorbi la telefon, trimite și primi mesaje sau asculta muzică, prin intermediul ecranului tactil sau al asistentului de comandă vocală Siri.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/