(foto) Premieră europeană: Nissan LEAF 2022 – ce este nou

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Repede trece timpul! Iată că a sosit şi momentul unui “facelift” pentru generaţia actuală Nissan Leaf, lansată în 2018. Premiera a fost anunţată deocamdată pentru principala piaţă de desfacere a modelului – Europa.

LEAF 2022 va “ateriza” pe continent din luna aprilie a acestui an, în timp ce Nissan se pregătește pentru o ofensivă puternică de produse, cu o ofertă complet electrificată după sfârșitul verii!

Caracteristici cheie:

  • Designul exterior practic nu a fost afectat. Diferenţele se ascund doar în detalii minore, însă din nou, nesemnificative. Logourile au fost înlocuite cu cele noi şi au apărut noi modele de jante de 16/17 inci.
  • Alăturându-se unei palete de șase culori monotone și cinci opțiuni dublu-ton, două nuanțe noi sunt disponibile după succesul lor pe modele iconice precum Qashqai și Ariya: Universal Blue și Magnetic Blue.
  • Va fi în continuare oferit cu două opțiuni de baterii care oferă autonomie de până la 385 km (WLTP) pe versiunea LEAF e+.
  • Tehnologia ProPILOT îi permite lui LEAF 2022 să oprească, să pornească și să mențină automat o distanță sigură față de vehiculul premergător, în timp ce inovatorul e-Pedal oferă opțiunea de a accelera, decelera și opri cu o singură pedală pentru confort maxim în mișcare.
  • LEAF 2022 oferă, de asemenea, clienților o suită de funcții de infotainment în cadrul sistemului NissanConnect de la bord, cu integrare de smartphone-uri prin intermediul Android Auto și Apple CarPlay.
  • Operarea de la distanță a caracteristicilor, cum ar fi controlul climei, este de asemenea disponibilă prin aplicația NissanConnect, în timp ce clienții își pot conecta maşina la orice dispozitiv casnic cu suport de asistent vocal Amazon Alexa pentru un plus de confort.

Din 2010 şi până în prezent, modelele Nissan LEAF au fost alese de peste 577.000 de clienţi din întreaga lume.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/