(video) Minorul de 15 ani, care a fost urmărit de poliţie prin satul Nimoreni, a fost reţinut într-o manieră agresivă

Adolescentul din satul Nimoreni din raionul Ialoveni, care a fost urmărit de polițiști acum câteva ore, conducând un automobil fără un permis de conducere, a fost reţinut într-o manieră agresivă. Despre acest lucru ne-a comunicat un martor care ne-a trimis şi câteva imagini la adresa redacţiei.

Conducătorul auto care trecuse prin preajmă şi a surprins momentul reţinerii afirmă că a văzut cum minorul fusese lovit când încă era la volan, după care a fost scos cu forţa din maşină şi pus la pământ într-o manieră vădit agresivă.

Colegul polițistului enervat ar fi încercat să-l liniștească, probabil spunându-i că sunt văzuți şi filmați de un martor, însă acesta a continuat să-l ţină pe băiat la pământ în încercarea de a-i aplica probabil cătuşele, sucindu-i mâinile.

Martorul ocular cere ca să fie luate măsuri în privința reacţiei omului legii.

https://www.youtube.com/watch?v=S_98BGM3iA8

Vezi imagini din timpul urmăririi şi mai multe detalii despre incident, inclusiv despre cum au fost sancţionaţi părinţii:

https://autoblog.md/video-urmarire-prin-satul-nimoreni-din-raionul-ialoveni-cum-un-minor-de-15-ani-s-a-jucat-cu-politia/

Cmentariile sunt închise