(video) “Trage pe dreapta sau trag!” Cum un tânăr fără permis a fost urmărit de poliție prin judeţul Iași

Urmărire ca în filme în judeţul Iaşi. Un echipaj de poliţie a fost nevoit să forţeze un Logan la maxim pentru a face faţă situaţiei şi a ţine pasul cu un tânăr şofer care circula cu viteză cu un Audi. Maşina avea plăcuțele de înmatriculare expirate.

Urmărirea a început după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. În cele din urmă a fost prins, însă dacă nu era acel tractor…

“Polițiștii din Iași au urmărit pe o distanță de 8-9 kilometri un tânăr care se afla la volanul unui autoturism marca Audi și care a refuzat să oprească la semnalele lor. Tânărul, când a văzut că se doreşte tragerea sa pe dreapta, a apăsat mai tare pedala de accelerație. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea lui. După o cursă pe străzile din județ, pe raza localității Scânteia, acesta a oprit în cele din urmă după ce a efectuat o depășire a unui tractor”, s-a notat într-un comunicat de presă.

Potrivit polițiștilor, mașina Audi avea plăcuțele de înmatriculare expirate, iar șoferul nu avea permis de conducere. De asemenea, tânărul făcea școala de șoferi chiar în această perioadă. Pentru cele întâmplate şi comise s-a ales cu dosar penal și e anchetat pentru fapta comisă.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-politia-a-publicat-un-video-din-timpul-urmaririi-de-ieri-cum-a-incercat-sa-fuga-soferul-baut/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-falesti-s-a-incheiat-goana-cu-masini-ale-politiei-avariate/

https://autoblog.md/video-urmarire-pe-traseul-chisinau-hincesti-un-sofer-beat-cat-pe-ce-sa-intre-intr-o-masina-inp/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-nordul-moldovei-isprava-unui-minor-pe-timp-de-stare-de-urgenta-in-tara/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/