in ,

(video) Posesorul unui Mercedes-AMG C 63 S l-a distrus în timp ce încerca să scoată fum din anvelope. Vezi momentul

Proprietarul unui coupe Mercedes-AMG C 63 S din Sydney a încercat să efectueze un burnout pe o stradă, pe care erau parcate mai multe automobile, dar şi în văzul unor oameni. În schimb, mașina sport a luat brusc foc şi flăcările au fost aproape de a trece şi pe maşinile din apropiere.

Acum, pe lângă bijuteria-i pierdută, automobilistul ghinionist în vârstă de 25 de ani a primit deja o citație de prezentare în instanța de judecată.

Informațiile despre incident au fost făcute publice de poliția din New South Wales pe pagina lor de Facebook. Pe 17 ianuarie, şoferul modelului sport a încercat să se dea mare şi tare în fața unui grup de oameni prin rotirea roților posterioare. În procesul de încercare de organizare a unui spectacol, probabil, transmisia s-a supraîncălzit atât de mult încât partea stângă a mașinii a luat foc.

Șoferul și doi pasageri au scăpat la timp de răni și niciun martor ocular al incidentului nu a fost rănit. Dar focul s-a răspândit pe carosabil, deteriorându-l, motiv pentru care a fost necesar de chemat pompierii. În ciuda eforturilor depuse, scumpul coupe sport nu a putut fi salvat.

Interesant este că atunci când polițiștii l-au contactat pe proprietarul mașinii pentru a afla detalii despre incident, acesta a spus că mașina sport a luat foc în timp ce o conducea pe o șosea. Însă în cadrul anchetei, două videoclipuri cu dovezi ale vinovăției șoferului au ajuns în posesia forţelor de ordine.

Pe 19 ianuarie a primit o citaţie de prezenţă obligatorie la o şedinţă de judecată care va avea loc pe 11 martie. El riscă să fie sancţionat pentru condus periculos și neglijență în conducere.

În Australia, o astfel de maşină cu 510 CP şi tracţiune spate costă fără taxe 95.000 de euro.