(video) Posesorul unui Mercedes-AMG C 63 S l-a distrus în timp ce încerca să scoată fum din anvelope. Vezi momentul

Proprietarul unui coupe Mercedes-AMG C 63 S din Sydney a încercat să efectueze un burnout pe o stradă, pe care erau parcate mai multe automobile, dar şi în văzul unor oameni. În schimb, mașina sport a luat brusc foc şi flăcările au fost aproape de a trece şi pe maşinile din apropiere.

Acum, pe lângă bijuteria-i pierdută, automobilistul ghinionist în vârstă de 25 de ani a primit deja o citație de prezentare în instanța de judecată.

https://youtu.be/W-ag4wagpN8

Informațiile despre incident au fost făcute publice de poliția din New South Wales pe pagina lor de Facebook. Pe 17 ianuarie, şoferul modelului sport a încercat să se dea mare şi tare în fața unui grup de oameni prin rotirea roților posterioare. În procesul de încercare de organizare a unui spectacol, probabil, transmisia s-a supraîncălzit atât de mult încât partea stângă a mașinii a luat foc.

Șoferul și doi pasageri au scăpat la timp de răni și niciun martor ocular al incidentului nu a fost rănit. Dar focul s-a răspândit pe carosabil, deteriorându-l, motiv pentru care a fost necesar de chemat pompierii. În ciuda eforturilor depuse, scumpul coupe sport nu a putut fi salvat.

Interesant este că atunci când polițiștii l-au contactat pe proprietarul mașinii pentru a afla detalii despre incident, acesta a spus că mașina sport a luat foc în timp ce o conducea pe o șosea. Însă în cadrul anchetei, două videoclipuri cu dovezi ale vinovăției șoferului au ajuns în posesia forţelor de ordine.

Pe 19 ianuarie a primit o citaţie de prezenţă obligatorie la o şedinţă de judecată care va avea loc pe 11 martie. El riscă să fie sancţionat pentru condus periculos și neglijență în conducere.

În Australia, o astfel de maşină cu 510 CP şi tracţiune spate costă fără taxe 95.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/