(video) Momentul accidentului în care a fost implicată jurnalista Ksenia Sobciak. Era pasageră într-un Mercedes-Maybach

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În spaţiul online au fost publicate imagini de pe camere de supraveghere care au surprins momentul accidentului grav de lângă Soci, cu implicarea unui Mercedes-Maybach în care se afla celebra jurnalistă Ksenia Sobciak în calitate de pasageră. Însuşi accidentul a avut loc în seara zilei de 9 octombrie, iar în presă s-a aflat abia a doua zi.

Momentul impactului a fost surprins atât de o cameră instalată pe o şosea, cât şi de unele amplasate la exteriorul şi interiorul unui autobuz care a fost depăşit neregulamentar de către conducătorul limuzinei arendate. Mercedes-ul a intrat agresiv, frontal, într-un sedan VW Polo care venea din sensul opus.

În urma accidentului tragic a decedat o femeie de 35 de ani din VW, Ecaterina Tarasova, care a lăsat în urmă o fetiţă. În acelaşi automobil se mai afla un şofer şi încă un pasager care au fost răniţi. În sedanul de lux, care a rămas fără jumătate din partea frontală, mai erau alţi doi pasageri. Nimeni din autobuz nu a avut de suferit.

Se știe că atunci jurnalista rusă și echipa sa se deplasau în grabă spre aeroport. Aceștia au părăsit locul accidentului înainte de sosirea poliției. A fost deschis un dosar penal. Șoferul Mercedes-ului a pledat vinovat şi a fost trimis în arest la domiciliu. Sobciak este implicată în dosar în calitate de martor doar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata