(video) Prototipul pre-serie al lui Tesla Cybertruck a fost inspectat îndeaproape

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online au devenit virale în ultimele ore nişte imagini video care arată un prototip pre-serie al lui Tesla Cybertruck. Anterior, astfel de mașini au putut fi întâlnite în mod repetat în timpul testelor pe teritorii închise, dar de data aceasta pickup-ul electric a fost filmat într-o încăpere îndeaproape. 

Cybertruck-ul descris aproape că repetă primul prototip prezentat în noiembrie 2019. Modelul s-a ales acum doar cu un set de roți mai tradiționale, barele de protecție și extensiile arcurilor roților au devenit mai mari, au apărut oglinzi retrovizoare laterale și un ștergător imens pe parbriz. 

Deoarece maşina are un parbriz aproape pătrat şi puternic înclinat s-a considerat că un singur ştergător va putea acoperi aproape întreaga suprafaţă. S-a constatat soluţia mai practică decât cele două noi tipuri de ştergător brevetate anterior?

În timpul debutului pickup-ului, Elon Musk a promis că vânzările îi vor începe la sfârșitul anului 2021, dar startul a fost mutat ulterior în 2022. Și la începutul lunii ianuarie aceste informații au dispărut de pe site-ul oficial al Tesla, existând sugestii că lansarea a fost amânată din nou, de această dată până în 2023.

Se pare că, din cauza concurenței deja crescute pe segmentul pickup-urilor electrice, echipa lui Musk a decis să mai lucreze la maşină, iar acest lucru necesită timp. Apropo, în același timp, există zvonuri că Tesla va lansa nu unul, ci două pickup-uri: pe lângă Cybertruck va vedea lumina zilei un model mai compact, de dimensiunea unui Ford Ranger.

Mai multe informații oficiale ar trebui să apară foarte curând. Elon Musk a programat o mare conferință pentru 26 ianuarie, eveniment care va dezvălui performanța financiară a Tesla în 2021 și planurile companiei pentru viitorul apropiat. Probabil prototipul din imagini a fost pregătit anume pentru acest eveniment.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/